Vores weekend

Så blev det weekend – nærmere betegnet søndag og jeg er officielt 3 dage over termin. Utroligt nok er jeg ikke selv særlig utålmodig endnu. I hvert fald ikke sammenlignet med hvad jeg kan fornemme alle andre er haha. Har modtaget så mange beskeder og opkald, og modsat hvad jeg hører fra andre gravide, så irriterer det mig ikke. Jeg synes det er sødt og dejligt, at så mange interesserer sig for os, og glæder sig ligeså meget som os.

For første gang i hvad der føles som flere år, så har vi ingen planer haft i denne weekend. Som i overhovedet ingen. Fredag spiste vi burgere og så X Factor i sengen (og apropos – hvad sker der så lige for Remees valg? Øv altså vi ville gerne have beholdt Sol og Christian!), i går lavede vi så godt som ingenting. Jeg kom først uden for en dør da klokken var 20.30 og vi besluttede os for at køre efter bland selv slik. Og ja vi kørte. På trods af at der virkelig ikke er særlig langt. Men mit overskud kan seriøst være på et meget lille sted lige pt. Og det var jo så mega koldt!

Så på trods af at utålmodigheden endnu ikke har ramt, så er overskuddet altså røget fløjten. I skrivende stund er Marc ude og mødes med en kammerat, jeg snacker lidt bland selv fra i går og senere er planen at vi skal gøre lidt rent og forberede de sidste ting inden fødslen. Måske også gå en tur i det fine vejr, hvis den tykke her bag skærmen kan overskue det. Nu må vi se 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *