Vores backpacker rute i Thailand (so far)

thailand-backpacker-rute-3Vi er i fuld gang med at planlægge vores kommende backpacker rute, og der er virkelig mange ting vi skal have styr på. Rejseforsikring, visum, udstyr, fremleje af lejligheden, vaccinationer – blot for at nævne et par få. Og så er der alt det spændende; landene vi skal besøge, ruten vi skal følge, strandene vi skal se, hotellerne vi skal bo på. Vi har besluttet ikke at planlægge for meget på forhånd, for vi vil gerne have friheden til at være spontane og gøre lige hvad vi har lyst til – når vi har lyst. Men vi kan nu alligevel ikke lade være med at planlægge lidt, for det er så spændende og hyggeligt. Så indtil videre har vi lagt en plan for hvad der skal ske når vi lander i Bangkok i slutningen af november.

Vi lander som sagt i Bangkok, hvor vi har booket to overnatninger på et hotel. Vi lander ret tidligt om morgenen, så vi orker helt sikkert ikke at skulle til at lede efter et hotel. Efter de to nætter er planen at finde et nattog eller en natbus og sætte kursen mod Chumphon. Chumphon skulle være lidt af en perle med virkelig smukke strande, som endnu ikke er så turistede som mange af de andre smukke strande i Thailand er. Herfra er der ikke langt til Ko Samui, og de omkringliggende øer, så det er næste destination på vores tur. Udover Ko Samui skal vi besøge Ko Tao, Ko Phangan og Nang Yuan. Vores plan er at bruge cirka en måned på denne strækning, for vi vil gerne holde jul og nytår på Ko Phangan. Samtidig skal min kæreste have et dykkercertifikat og jeg skal have brugt mit som jeg erhvervede for 3 år siden.

Vi har en idé om at vi gerne vil starte vores tur med lidt “badeferie”, hvor vi bare kan nyde de smukke omgivelser, varmen og hinanden. Senere har vi masser af tid til at være kulturelle, besøge storbyer, jungler, landsbyer og hvad vi nu ellers finder på. Hvad siger I til planen indtil videre? Lyder det ikke som en ganske udmærket plan? Nu må vi se hvordan det ender, og om vi overhovedet ender med at følge planen. Men jeg tror at det er et godt udgangspunkt 🙂

2 thoughts on “Vores backpacker rute i Thailand (so far)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *