Om vægttab, Fortius Fitness og personlig træning

fortius fitness
spons
I dag skal det handle lidt om vægttab, kost og motion. Noget jeg ikke så ofte skriver om her på bloggen, men som alligevel fylder en del hos mig, se bare på min instagram. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg tidligere har tabt 15 kg, hvilket jeg både er stolt og tilfreds over. Dengang handlede det meget om, at jeg gerne ville være tynd. I dag vejer jeg nok en 2-3 kg mere, men jeg ved det faktisk ikke helt. Jeg er nemlig stoppet med at veje og måle mig, hvilket jeg ellers gjorde fast i mange år. Førte alle resultaterne ind i et skema og sammenlignede fra uge til uge, måned til måned og år til år. I dag går jeg langt mere op i, at jeg gerne vil være sund, rask og stærk. Bevares jeg vil stadig gerne være slank, men jeg er, mere eller mindre, ligeglad med hvad badevægten siger.

Jeg har derfor også længe gået og leget med tanken om at anskaffe en personlig træner. Simpelthen fordi at jeg synes, at det er så nemt at fare vild i “trænings-junglen”. Jeg ved jo godt, hvad der er sundt, og hvad der ikke er, og jeg kan også godt finde ud af at begå mig i et træningscenter. Men når jeg træner alene, så ender jeg rigtig ofte med at lave de samme øvelser og bruge de samme maskiner, som jeg altid har gjort. Jeg synes, at det er enormt grænseoverskridende at afprøve nye øvelser et sted, hvor så mange mennesker kigger med. Faktisk er der flere områder, som jeg aldrig benytter, fordi at de er overfyldte med store supertrænede gutter og små ligeså trænede tøser. Jeg får simpelthen en form for præstationsangst tror jeg. Jeg får i hvert fald mere lyst til at krybe langs væggene, og skynder mig oftest at flygte ned til løbebåndene eller de maskiner jeg kender. Please, sig at jeg ikke er den eneste, der har det sådan?

Men det var jo egentlig denne her personlige træner, som vi kom fra. Jeg har som sagt længe gået med tanken, og har også søgt efter en af slagsen på nettet et par gange. Faktisk har jeg også været tilknyttet et onlineforløb med både kost- og træningsplan, men det var ikke specielt godt, og det en helt anden historie…

For nyligt blev jeg så præsenteret for Fortius Fitness, og det er altså noget, der lyder rigtig interessant i mine ører! For det første er der garanti for resultater eller pengene tilbage. Det er da noget, som man kan forholde sig til, og en rimelig god garanti vil jeg mene. For det andet, og det er det her jeg især er fan af, så er der kun adgang for folk, der er i gang med et personligt træningsforløb. Det vil sige, at det kun er dig og din personlige træner, der er til stede, når du træner! Der er altså ingen andre, der glor på dig, ingen andre der bruger de redskaber, som du selv skal bruge, og ingen andre der står i kø og venter på at du bliver færdig. Når du er færdig med dit trænings-forløb har du endda mulighed for at blive ved med at træne i Fortius Fitness. De har nemlig et helt fitnesscenter kun til folk, der har gennemført et forløb med en personlig træner. Dette center er selvfølgelig adskilt fra det center, hvor man træner med personlig træner. Dét er da smart hva!?

Jeg er kæmpe fan af konceptet, og det er helt sikkert noget jeg vil kigge nærmere på når vi kommer hjem igen. Først skal vi nemlig lige have en rejse til Asien overstået. Sandsynligheden for at det bliver yderst relevant, når vi kommer hjem igen, er ret stor. Sidste gang kostede 3 måneder i Asien mig +5 kg på kroppen 😉 Hehe ups.

Det blev lidt langt i dag, men jeg håber ikke at I synes at det blev alt for kedeligt. Måske konceptet også er noget for jer? I hvert fald kan i læse mere om det lige her. I skrivende stund har Fortius Fitness centre i København, Søborg, Ry og Århus, men der åbner endnu flere til næste år.

4 thoughts on “Om vægttab, Fortius Fitness og personlig træning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *