Tips til Phu Quoc, Vietnam

phu-quoc-15
 
Da vi rejse rundt i Asien tidligere på året, besøgte vi den lille vietnamesiske bounty ø Phu Quoc. Jeg har tidligere vist billeder og skrevet om vores rejse fra Sihanoukville i Cambodja til Phu Quoc i Vietnam – se selv lige her, og jeg har vist endnu flere billeder og fortalt om vores oplevelser på øen lige her. Så denne gang vil jeg give nogle af vores tips til øen videre. For selvom det er en forholdsvis lille ø, så er der altså rigeligt at tage sig selv.

5 ting du skal opleve på Phu Quoc

11  Besøge Coconut Prison. Det er et gammelt fængsel, som amerikanerne brugte under Vietnamkrigen. Det er gratis at komme ind, og det er et virkelig spændende sted at besøge.

2  Leje knallert. Trafikken på øen er virkelig fredelig (modsat mange andre steder i Vietnam), så man kan sagtens færdes der på knallert. Det giver så meget frihed og så er det billigt. Vi gav omkring 60 kr. for to døgn.

3  Spise på natmarkedet i Duong Dong. Selve markedet er ikke noget specielt – hverken i størrelse eller indhold. Men maden er altså virkelig god! Der er et kæmpe udvalg af fisk og skaldyr, som du selv vælger, masser af grøntsager og friske råvarer. Næsten alt sammen bliver grillet midt på markedet.

4  Tag på stranden – og gerne flere forskellige af dem. Strandene er sindssygt smukke (hvis man lige ser bort fra affaldet, der desværre er meget af i buskadset), og det er altså synd kun at opleve den, der er tættest på ens hotel. Lej en knallert og se så mange I kan nå! Vi anbefaler Bãi Sao Beach og Bãi Ông Lang Beach.

5  Hvis I er til den slags – så ligger der en Vinpearl på øen, som er en forlystelsespark. Vi nåede desværre ikke at besøge parken på Phu Quoc, men vi besøgte Vinpearl i Nha Trang, og det var en virkelig sjov oplevelse.

phu-quoc-13
 

Tip til hotel

Vi havde ikke booket et sted at bo på forhånd, men vi var rigtig heldige med det resort, som vi endte med at bo på, så det vil jeg gerne anbefale. Stedet hedder Paradise Resort, og ligger i et rigtig hyggeligt område ikke så langt fra stranden. Man bor i små bungalows/værelser i en fin have, og altså ikke på et typisk hotel med flere etager. Der er swimmingpool, restaurant på stedet og personalet er simpelthen så søde. Vi gav omkring 180 kr. i døgnet inkl. morgenmad. Det var lidt over vores budget, men det er jo bestemt ikke dyrt, og vi trængte sådan til det efter de kummerlige forhold i Cambodja.

 
phuqouc9

phu-quoc3
 
phu-quoc-14
 
phu-quoc-16
 
phuquoc17
 
phu-quoc-15
 
phu-quoc-12
 
img_3609-1

3 thoughts on “Tips til Phu Quoc, Vietnam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *