Ting jeg bare ikke magter #2

magter-ikke-sur+ At jeg har glemt at vande mine planter. Det tager de ikke så pænt her i sommervarmen, og jeg har netop smidt to af dem ud.

+ At den ordre jeg for nyligt lagde hos Asos viste sig at være 2/3 dele fiasko. Kjolen var pæn, ja, men de to trøjer var mildest talt en katastrofe. Kan godt afsløre at min kæreste var ved at dø af grin, da det viste sig at de ikke engang dækkede mine bryster! Seriøst har andre mennesker så korte overkroppe eller hvad sker der?

+ At en af ovenstående bluser slet ikke var bestilt som en mavebluse. Havde fået tilsendt den forkerte, og så var den jeg havde bestilt selvfølgelig udsolgt. Æv. Den var ellers sååå pæn.

+ At man ikke bliver tynd af chokolade.

+ Folk der laver overdrevet lange snapchat stories. Helt ærligt – det er virkelig ikke særlig interessant at se en hel Beyonce koncert gennem snapchat. Og det havde sikkert været 10 gange federe for dig, hvis du ikke havde set hele koncerten gennem din kameralinse.

+ At flybilletter til Grønland skal være så dyre!! Kan vi ikke godt få nogle flere flyselskaber på banen please??

+ At mit pandehår har den der irriterende længde, hvor det er for langt til at sidde pænt men for kort til at komme bag øret.

+ Mig selv når jeg er sulten. Haha seriøst jeg bliver negativ – må hellere gå ud og få smurt mig en mad inden at dette indlæg bliver alt for langt 😀

2 thoughts on “Ting jeg bare ikke magter #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *