Tid til at vende tilbage

Så gik der igen lang tid siden sidst jeg lagde vejen forbi her på domænet. Det er jo ikke ligefrem første gang at det sker – og det bliver næppe sidste. Jeg må vidst bare sande at livet som mor til en powernapper, der som regel sover maks 30 minutter af gangen, har sine begrænsninger. At bruge tid her på domænet er så desværre en af dem.

Men nu skulle der altså gang i den igen. Et af de sidste indlæg jeg har skrevet er en status over år 2018, som opsummerer meget godt. Siden da har Marc og jeg holdt fælles barsel i januar hvor vi både var i Berlin og Paris. I starten af februar sluttede Marcs barsel og i slutningen af februar sluttede min. Alligevel er vores søn ikke startet i vuggestue eller dagpleje, vi har nemlig taget beslutningen om at han skal være hjemme sammen med mig.

En beslutning som jeg er mega stolt af at have taget! Fordi det bestemt ikke er den nemmeste beslutning. Det er både en udfordring for mig personligt og en udfordring for os økonomisk. Men det er en beslutning vi har truffet med hjertet og derfor skal vi nok få det til at lykkes. Meget mere om det hele senere – for nu vil jeg bare sige: Velkommen tilbage til mig! Vi ses snart igen – for denne gang har jeg tænkt mig at blive hængende, og jeg har mange spændende ting i ærmet.

2 thoughts on “Tid til at vende tilbage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *