Tanker om at forlade København


Vi overvejer at flytte ud af byen. Vi har boet her i snart 6 år. I den samme lejlighed med de skæve gulve, den fine udsigt og højt til loftet. Men vi trænger til at der skal ske noget nyt. Drømmer om græs under træerne, jord under neglene og sol i ansigtet. Om at kunne få en hund, stille barnevognen med en sovende baby i haven, hænge vasketøjet til tørre i solen og have vores eget. Et sted som vi ejer og selv bestemmer over.

Men det er svært at tage beslutningen. Vi er SÅ glade for at bo i København. Her er så mange muligheder og alt er lige rundt om hjørnet. Selv havet. Vi er ikke afhængige af at have bil, og næsten uanset hvad jeg skal, så kan jeg tage viklen på og bevæge mig rundt til fods, med bus, tog eller metro.

Så i disse dage snakker vi meget om hvad vi vægter højest. Marc er slet ikke i tvivl, og stod det til ham var vi flyttet for længst. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Min mavefornemmelse siger at vi skal springe ud i det. Sige den lejlighed op og se hvad der sker. Men min fornuft er ikke helt enig. For jeg ved jo godt, at vi aldrig igen finder en så fin lejlighed til den pris. Men hvis vi alligevel bliver glade for livet udenfor storbyen, så er det jo ligegyldigt.

Åhh jeg synes det er svært. For vi har det jo godt her. Vi trives og har en dejlig hverdag. Så det er næsten svært at forestille sig at det kan blive ligeså godt – eller bedre – et andet sted. Men nu må vi se. Vi skal gerne have taget beslutningen inden den første, så vi skal til at bestemme os snart. Jeg skal til at bestemme mig snart, Marc har jo som sagt allerede besluttet sig.

Åh hvor jeg synes det er svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *