Starten på en god weekend

god weekend
Ej men, se lige hvor fint vejret er i dag. Så er det næsten okay at være i Danmark og ikke i solbeskinnede Asien – men også kun næsten. Og selvom det stadig er møgkoldt, og jeg både har vinterstøvler, vinterjakke, halstørklæde, hue og vanter på, så går det da den rigtige vej, og det er jo altid noget. Jeg har sat mig et lille mål om at gå 25 km om ugen, og i dag ramte jeg de 20. Så 5 km på 2 dage burde være til at overkomme. Det er altså en ret skøn måde at få lidt motion og frisk luft på, og indtil jeg finder ud af hvor mit træningsgrej er henne, så er det desværre også den eneste. Da vi pakkede alle vores ting ned, inden vi rejste, var vi nemlig ikke så smarte, at holde styr på hvor de forskellige ting blev pakket hen. Hehe ups. Men mon ikke det lige pludselig dukker op. Indtil da må der nøjes med at komme et par gåede kilometer i benene 🙂

Nu er det snart weekend, og vi glæder os – nok især min kæreste, der har haft en hård uge med alt for meget arbejde og hård træning ovenpå 3,5 måneders pause (og ferie). Så weekenden er tiltrængt, og vi glæder os til at se lidt mere til hinanden efter en uges adskillelse. Man skulle måske tro, at det var omvendt, nu når vi har været KONSTANT sammen i de sidste 14 uger, men vi savner faktisk hinanden lidt i løbet af dagen. Det er jo vildt underligt pludselig at skulle være så meget alene i løbet af en dag 🙂 haha. Weekenden for os står på god mad og X Faktor hos min kærestes søster i aften. Vi fulgte så godt med fra Asien som vi nu kunne, men vi mangler stadig at se sidste afsnit, så det håber jeg lige, at vi når inden i aften. Og ikke ét ord om hvem der ryger ud. Vi har undgået alle spoilere so far!

Lørdag har vi lånt mine forældres hus. Vi har jo endnu ikke fået vores lejlighed tilbage efter vores tur til Asien, så vi bor sådan lidt rundt omkring indtil d. 1. april. Vi skal lave god mad og bruge det meste af aftenen på det. Det er noget, som vi begge har savnet helt vildt, så det bliver så dejligt at være tilbage i køkkenet igen (det er de særeste ting, man savner på sådan en rejse, jeg ved det). Søndag er der Irmas Mad&Glæde messe i Øksnehallen (det er der sådan set også lørdag), og der planlægger jeg at bruge det meste af dagen. Var afsted sidste år, og det var virkelig godt. Så mange spændende produkter og gode smagsprøver. I år får messen både besøg af Mette Blomsterberg, Claus Holm, James Price og en hel masse andre, så det skal nok blive rigtig godt. Du kan læse mere om messen her her. Hvordan ser jeres planer for weekenden ud? Hvis I ikke har nogen, så kan I jo passende smutte forbi omtalte messe 🙂 God weekend!

2 thoughts on “Starten på en god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *