Solnedgang over København

selnedgang
solnedgang-2
solnedgang-3
Dem, der kender mig, de ved at jeg elsker min lejlighed! Som i virkelig elsker. Det er det første, og eneste, sted jeg har boet siden jeg flyttede hjemmefra, og altså det første sted jeg helt selv har skulle gøre til mit hjem – og min kærestes naturligvis. Jeg elsker at bo her, og jeg elsker især vores store vinduer med udsigt over København. Vi er nemlig så heldige, at der ikke er særlig mange høje bygninger overfor vores, hvilket giver os en fantastisk udsigt. Som om det ikke er nok, så har vi altså så godt som hver dag udsigt til den smukkeste solnedgang. Forleden var den særlig smuk, og derfor blev jeg nødt til lige at prøve mit nye kamera af. Det kom der de her billeder ud af, og de er ikke redigerede. Hvad synes I?

3 thoughts on “Solnedgang over København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *