Skoopbevaring – måske et lille tip

skoopbevaringHvis du er ligeså pjattet med sko som mig, så ejer du helt sikkert også en god portion af dem. I så fald kender du helt sikkert også til problemet med at opbevare dem. Da jeg boede hjemme hos mine forældre, havde jeg et sted mellem 80 og 100 par sko, som var opbevaret i alt fra skuffer og skabe til bedrollers under sengen. Det var egentlig ikke så stort et problem, at have alle de sko i mine forældres store hus, selvom de selvfølgelig fyldte en del. Er ikke helt sikker på at min far er helt enig her 😉
Da jeg så flyttede i en noget mindre lejlighed, blev det straks lidt mere besværligt at opbevare så mange sko, og hurtigt blev løsningen, at alle sommerskoene kom i kælderen om vinteren og omvendt. Det ville jo egentlig også være en fin nok løsning, hvis ikke det var fordi, at vi har en ret dårlig vane med at rode vores kælderrum riiiiimelig meget til. Og så bor vi på fjerde. Man render altså ikke bare lige ned fra fjerde for at finde et par sko, som man måske skal bruge til et outfit – jeg gør i hvert fald ikke. Løsningen har indtil videre været et skoskab, en ret stor skoreol samt et skostativ til at hænge på indersiden af en dør. Alle tre løsninger har indtil videre fungeret næsten upåklageligt, men vi må altså sande at vi bare ikke har plads nok.

Så i går modtog jeg dette link med teksten “til alle dine sko” fra min kæreste. Det må jo betyde, at han efterhånden har overgivet sig og opgivet at få mig til at skille mig af med dem 😉 haha. Hvad siger I? Den er jo ikke ligefrem pæn, og jeg har heller ikke tænkt mig at have den stående fremme. Men er den ikke smart!? Tænker at jeg lige må måle, om der er plads i vores pulterrum og ellers bagerst i skabet måske. Hvordan opbevarer I jeres sko? I må være nogle derude, der har samme problem som os 😀

Skoreolen her er lige nu på tilbud til 200 kr. hos Dealhunter, og den kan findes lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *