Sihanoukville, sygdom og ø-besøg 

SihanoukvilleVi har været i Sihanoukville siden d. 23. januar og på trods af de mange dage her, har vi lavet overraskende lidt. Vi har virkelig været plaget af sygdom, og specielt Marc har været hårdt ramt. Vi har derfor brugt størstedelen af vores tid indendørs, liggende på langs og med aircondition på fulde hammer. 

Det har været voldsomt irriterende og frustrerende, for i følge vores plan skulle vi gerne være i Vietnam nu. Og selvom vi jo ikke har nogen fast plan, så har vi alligevel en idé om hvor meget tid, vi gerne vil tilbringe de forskellige steder, og den skal jo helst ikke gå med at ligge syg. På den anden side glæder vi os over, at vi er ude på så lang en rejse, at vi stadig har masser af tid til at opleve en masse. Havde vi kun haft 2 eller 3 uger, havde det været endnu mere surt at bruge 5 dage på at være syg. 

Nu ser det dog endelig ud til, at heldet smiler lidt til os igen, og at sygdommen er på retur heldigvis! I går var vi således på bådtur for at se nogle forskellige øer. Vi så Koh Thas, Koh Rong Sanloem og Koh Rong. Det var en god tur og så rart at se andet end indersiden af vores hotelværelse. 

Jeg har åbenbart ikke helt styr på, hvor jeg har været, da jeg var i Cambodja for 4 år siden, for det viste sig, at jeg både har besøgt Koh Rong Sanloem og Koh Rong før – hehe der kan man bare se. Førstnævnte lignede nogenlunde sig selv. Vandet og strandene var akkurat ligeså smukke som for 4 år siden. Der emmede stadig af fred og ro, omend der er kommet lidt flere bungalows og restauranter til. 

Koh Rong derimod var noget helt andet, og jeg måtte ty til Google for at være sikker på, at det nu også var den ø, som jeg besøgte i 2012. Dengang lå der ikke meget andet end et dykkercenter, en håndfuld barer/restauranter og et par resorts med primitive bungalows. Vi var der i en weekend, og vi lavede ikke meget andet end at sole, bade og spille beach volley, fordi at der simpelthen ikke var andet at lave. I dag er øen fuld af backpackere, barer, resorts, restauranter og den var slet slet ikke til at kende. Der bliver bygget over det hele, og det vrimler med byggematerialer og håndværkere. Jeg er ret glad for, at jeg nåede at opleve øen, mens den stadig var relativt ubesøgt – selvom det også er sjovt, at se hvor meget der er sket på de relativt få år.

SihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukville SihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukvilleSihanoukville

1 thought on “Sihanoukville, sygdom og ø-besøg 

 1. Wauuu :-))
  Så sidder man her – i det triste grå DK – Og endnu engang bliver slået af de
  helt fantastiske billeder, bliver nærmest mundlam 😉 TAK !!
  Godt også, at høre, at I begge er ved at være helt ovenpå – bliv ved med det 😉 så
  I kan fortsætte jeres tur og samle på endnu flere dejlige minder 🙂
  Pas på jer selv og hinanden !!
  Stort knus til jer to herfra :-))))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *