Siden sidst…


Er der faktisk sket en hel del. Som i virkelig meget. Pånær det noget random indlæg, der udkom i går, så har jeg ikke blogget siden april 2019, hvor jeg var på vej på tøsetur til Prag. Jeg har dog været noget mere aktiv på Instagram, hvor jeg især har opdateret min story løbende. Men nu fik jeg pludselig lyst til at udtrykke mig lidt via ord igen, og så er det jo heldigt at jeg lige har sådan en blog her liggende 🙂

Men som sagt, så er der sket meget siden sidst. For blot at nævne de største begivenheder:

    • I sommers blev vi gift i Las Vegas! Af selveste Elvis selvfølgelig. Det har jeg altid drømt om (modsat mange af mine veninder, der drømte om kirker og store hvide kjoler), og det var SÅ fedt!
    • Det betyder jo så også at vi har været i USA. I sommers roadtrippede vi nemlig på vestkysten og det var en kæmpe drøm der gik i opfyldelse. Vi sluttede af med en uge på Hawaii, og jeg vil gerne dele endnu flere detaljer og billeder fra den tur. Det var nemlig helt fantastisk.
    • Udover Prag, USA og Hawaii, så har vi også rejst til Berlin, Paris og Mallorca. 2019 var et godt rejseår for os.
    • Vi skal have en baby! Igen! Det er så crazy og vi glæder os helt vildt. I skrivende stund er der kun lidt over en måned til at jeg går på barsel.
    • Vi er flyttet. Igen. Nogen husker måske at jeg tilbage i november 2018 skrev om at flytte fra København og tilbage til sin barndomsby. Efter at have boet over 1 år hjemme hos min svigermor flyttede vi for os selv i december. Dog stadig i vores barndomsby og tæt på hele vores familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *