Siden sidst #2

gran-canaria-2Nu er det jo efterhånden rimelig længe siden at jeg sidst kiggede forbi her på domænet, og derfor er der unægteligt sket en hel del siden sidst. Jeg synes derfor at det må være på tide med en “siden sidst” part 2 (du kan læse part 1 lige her). Det kunne meget vel gå hen og blive en slags mini-koncept her på bloggen, for jeg synes at det er lidt hyggeligt. Så siden sidst:

+ Har jeg fået nyt og mega lækkert kamera i fødselsdagsgave af min kæreste! Er ellevild med det og har nærmest genfundet min forkærlighed for fotografi igen.

+ Er ovenstående årsagen til at jeg har taget 628 billeder da jeg var på ferie på Gran Canaria forleden. På 1 uge. Det er knap 90 billeder om dagen(!)

+ Har jeg haft fødselsdag og fyldt 25. Har været lige dele oppe at køre over det og helt nede i kulkælderen. Et kvart århundrede – det er godt nok da lang tid! Føler mig ikke helt klar til allerede at have levet over en kvart del af mit liv.

+ Er der kun halvanden uge til at jeg skal fejre førnævnte fødselsdag. I skrivende stund er der 41, der har meldt deres ankomst, og jeg har forberedt nul og niks. Ej det er løgn, jeg har købt en hamberryg på tilbud, der ligger i fryseren.

+ Er jeg i fuld gang med at planlægge et kæmpe stort eventyr for min kæreste og jeg. Jeg glæder mig som et lille barn til juelaften, og der går ikke længe før at det kommer til at fylde meget meget mere her på bloggen.

+ Har jeg fuldstændig mistet motivationen til at træne. Det gik ellers ligeså godt, men jeg orker det bare ikke rigtig. Har besluttet at jeg starter igen i morgen! (det sagde jeg også i går).

1 thought on “Siden sidst #2

  1. Glæder mig virkelig også meget til at skrive og fortælle om det!
    Ja det er det og det er såååå lækkert 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *