Om at blive sendt hjem fra arbejde

Jeg er blevet sendt hjem fra arbejde i dag. Tror det er første gang nogensinde at det er sket. Årsagen spørger du? Den er såmænd knap så dramatisk som den måske lyder – jeg nøs, hostede og snottede simpelthen for meget. Så lige før frokost blev jeg pænt bedt om at pakke mine ting og gå, for som de sagde: så gad de fandeme ikke smittes, og det forstår man jo godt.

De sidste par timer er således blevet tilbragt i sofaen med computeren i skødet alt imens mit hoved er blevet tungere og min næse mere stoppet. For en times tid siden kom min kæreste hjem og den seance udspillede sig cirka således:

Kæreste kommer ind i stuen, stiller sig i døråbningen og kigger på mig.

Ham: Har du fået det dårligere?

Mig (med ynkelig mussestemme): ja

Ham (mega tørt): Det kan man godt se

Mig: …

Så tak skat. For lige at fortælle mig, at jeg ser ligeså dårligt ud som jeg føler mig. Heldigvis for ham havde han Pepsi Max med hjem OG har lovet at rende i Netto efter sodavandsis (som er det eneste der dur, når man er skidt!). Ellers havde jeg nok været nødt til at give ham minus point i min lille sorte bog…

4 thoughts on “Om at blive sendt hjem fra arbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *