Film anbefaling: Self/less

self/less

Annonce // billedet er lånt herfra

Apropos overspringshandlinger så har jeg været så heldig, at Blockbuster har foræret mig nogle filmkoder, som jeg måtte bruge på lige hvad jeg ville. Og hvis det ikke er anledning til at ligge opgaven fra sig for en stund, så ved jeg snart ikke hvad 😉

Det var i hvert fald årsagen til at mig og min kæreste forleden gik i krig i Blockbusters app – det kan nemlig godt være lidt af et projekt, at finde en film som vi begge gider at se. Valget faldt denne gang på Self/less, som er en blanding af aktion og science fiction. Kort fortalt så handler filmen om den rige Damien Hale, der er ved at dø af kræft. For at overleve køber han sig til udødelighed gennem en eksperimentel behandling, der overfører hans sind til en ung mands krop. Først er det som at blive født på ny, men hurtigt bliver det til lidt af et mareridt for ham. Filmen tager mange interessante drejninger, og pludselig er handlingen en helt anden end man oprindeligt havde forstillet sig.

Jeg synes, at filmen er en god blanding af aktion, drama og science fiktion. Den er god på en dag, hvor hjernen trænger til lidt hvile og nem underholdning idet den er spændende, fyldt med aktion og nem at følge med i. Den er lidt i samme boldgade som Taken og No Escape, og både mig og min kæreste vil gerne anbefale den.

Bonusinfo: hvis du opretter dig som bruger hos Blockbuster, så får du netop nu 3 gratis lejefilm med oveni hatten. Det gjorde vi også, og dem har vi tænkt os at se snarest. Men nu skal jeg altså lige have min opgave færdig først!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *