Sådan sparer du penge på Asos + 2 fine sommerkjoler

asos sommerkjoler

Grå kjole HER | Mønstret kjole HER

Jeg er netop kommet hjem fra et hyggeligt møde med en gammel veninde, og inden jeg skal ud af døren igen, vil jeg lige dele det her med jer. Som jeg nævnte i indlægget med ting jeg bare ikke magter, så ankom min Asos ordre jo, og hvad jeg troede skulle blive en succes, viste sig mildest talt at blive lidt af en fiasko. Så da jeg sendte 2/3 af pakken retur, sørgede jeg naturligvis for at bestille noget andet i stedet. Man kan jo ligeså godt udnytte, at der er udsalg hos Asos OG at valutaen for pund er så lav i øjeblikket.

I går hentede jeg så min nye pakke, og der var to virkelig fine og billige kjoler i blandt. Nemlig de to som I ser i indlægget her. Første kjole er dejlig let og blød i stoffet, og efter min mening perfekt til en afslappet sommerdag og på festival. Anden kjole er lidt pænere i det, og har en virkelig pæn facon, der fremhæver taljen og mindsker hoften. Win 🙂 Og så er den pænere i virkeligheden end på billedet.

TIP: Inden at du går i gang med at shoppe på Asos, så sæt valutaen til at være GBP i stedet for DKK. Det gør at priserne er billigere, og det kan vi jo godt lide! Eksempelvis er der 24 kroner at spare på disse to kjoler blot ved at ændre valutaen. Mange bække små som man siger…

4 thoughts on “Sådan sparer du penge på Asos + 2 fine sommerkjoler

    • Jeg havde det lidt på samme måde da jeg så den, men faldt lidt for det fine mønster, og så var den bare så fin da den nåede frem 🙂 Får lige taget nogle billeder i løbet af weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *