Sådan kommer du gratis med Oslobåden

IMG_6350Denne her smøre har I vidst hørt før. Men endnu engang er det altså længe siden, at jeg sidst har fået blogget, og endnu engang skyldes det livet, og alle dets op- og nedture, på den anden side af skærmen. For en gangs skyld vil jeg ikke gå mere i dybden med det, men blot fortsætte hvor jeg slap, og lade som om at absolut intet er hændt. Best way to handle life, no?

I skrivende stund har jeg netop bestilt en tur med Oslobåden til december. Jeg skal afsted med min kæreste (of cause), og vi skal op og stå på skøjter, se julemarkedet og generelt bare indsnuse så meget julestemning som overhovedet muligt. Sidste år fejrede vi jo jul på Koh Samui, og det var en noget anderledes oplevelse (læs om det HER), så derfor glæder vi os sådan til at opleve ægte dansk (og norsk) julestemning i år.

Det er tredje gang at vi tager på sådan en smuttur med Oslobåden. Første gang var i april 2014, hvor vi for alvor fik øjnene op for de store skibe og den hyggeligt og luksuriøse måde at rejse på. Der er mange flere billeder fra vores tur HER og HER. Siden har vi snakket meget om at vi gerne vil på et krydstogt en dag, og lysten til det er bestemt ikke blevet mindre.

I december 2014 var vi så atter på en tur med Oslobåden, og der har jeg desværre ingen billeder fra, for mit kamera lå pænt hjemme i København og ventede mens vi var afsted, jeg havde nemlig glemt det. Her var vi ellers også ude og stå på skøjter, på julemarked og på lidt juleshopping og det var SÅ hyggeligt. Vi var afsted fordi at DFDS kørte med et tilbud, så man kunne komme afsted kvit og frit. Og ved I nu hvad – i øjeblikket kører de med akkurat samme tilbud, og det ville altså være ualmindeligt fjollet at gå glip af synes jeg!

Som medlem af deres Seaways Club kan du nemlig indtil d. 15/8 bestille et minicruise helt uden beregning. Eller i hvert fald næsten – du betaler nemlig 150 kr. pr. person, som du så får på et værdibevis til brug på båden. Så i sidste ende er turen altså gratis, for du skal jo alligevel helst have noget at spise ombord på båden 🙂 Du kan finde tilbuddet lige HER, og jeg vil helt sikkert anbefale sådan en tur. Det er så hyggeligt.

2 thoughts on “Sådan kommer du gratis med Oslobåden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *