På tøsetur til Prag

På tirsdag går turen for mit vedkommende til Prag. Jeg skal afsted med to af mine gode veninder, som jeg har en lille rejseklub med. Vi har tidligere været på Grønland, Bornholm og i Riga sammen. Det der er lidt specielt ved denne tur er at jeg selvfølgelig skal have min søn med mig. Så for første gang skal vi på tøsetur med en lille fyr som vedhæng 🙂

Jeg glæder mig SÅ meget, men jeg er også en smule spændt på at skulle rejse med ham alene. Han er allerede en rimelig berejst lille fyr, og vi har både haft ham med til Oslo, Kreta, Sverige, Paris og 2 gange til Berlin. Men det her er første gang hvor jeg skal have ham alene med til udlandet. Selvfølgelig sammen med mine to veninder, men det er jo ikke helt det samme som når hans far er med.

Men jeg glæder mig – det gør jeg virkelig. Jeg har aldrig været i Prag før og jeg har hørt at det skulle være sådan smuk by. Vi har lejet en lejlighed lige midt i centrum, så vi skulle være i gåafstand fra det hele. Har I nogle gode tips til turen, så tager vi imod dem med kyshånd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *