Onsdagssnegle, slankekur og luftmadrasser

onsdagssnegle
Ej men altså jeg synes at tiden går stærkt i øjeblikket! Det er en kliché – I know, men for søren da jeg har svært ved at følge med. En kombi af alt for meget arbejde, voldsomt mange arrangementer, fødselsdage og sygdom i familien har totalt taget pusten fra mig. Maj måned er åbenbart højsæson for fødselsdage og fester. I hvert fald hos os. Nu har vi lige endnu en stor fest i morgen, og så tror jeg faktisk, at vi så småt er ved at være ude på den anden side igen.

Billedet er fra en rolig stund en onsdag for længe siden, hvor der jo kan købes onsdagssnegle i Føtex til en sølle 10’er! Jeg ku’godt sådan et øjeblik lige nu, men herhjemme står der “desværre” slankekur på programmet. Så selvom det endda er fredag og vi ikke skal andet end et smut i Fields og ellers bare hygge herhjemme, så gemmer vi altså de ekstra kalorier til festen i morgen. Aftenudflugten til Fields er med det ene formål, at vi skal købe luftmadrasser og tilbehør i Bilka på tilbud. Vi er nemlig så småt i gang med at planlægge vores sommerferie, og det vil jeg fortælle meget mere om en anden dag. Men jeg kan vist godt afsløre at det starter med F og slutter på estival, og vi glæder os!

Kan I have en dejlig fredag og weekend. Nu skal jeg ud og nyde de sidste solstråler over København og bagefter på luftmadras-jagt i Bilka!

1 thought on “Onsdagssnegle, slankekur og luftmadrasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *