Og tiden gik…

IMG_4431Ja, det kan man vidst roligt sige at den gjorde. Og den gik hurtigt! I dag er det over 2 måneder siden, at jeg sidst svingede forbi her på domænet, og så længe siden synes jeg slet ikke selv at det er. Eller at det føles som om. Men som det er sket for mig så ofte før, så løber tiden fra mig, og jeg har svært ved at følge med. Sidste gang skrev jeg om en spændende ting, der var ved at ske, som skete og som stadig sker. Jeg fik nemlig et job. Et rigtigt fuldtidsjob på 37 timer om ugen. Ikke noget freelance, ikke noget hjemmearbejde og ikke noget med selv at styre mine arbejdstider som jeg ellers har været vant til. Og det har været hårdt skal jeg hilse jer at sige! Hårdt at møde på bestemte tidspunkter, hårdt at gå på bestemte tidspunkter, hårdt at være på en hel dag, og hårdt ikke at kunne trække mig tilbage i min vante lille hjemme-arbejds-bobbel. Men det har også været sjovt, spændende og lærerigt. Dejligt at have kollegaer, at få stillet opgaver, blive rost og anerkendt og at have en hverdag, der ikke bliver tilbragt foran en computer. Når det så er sagt, så savner jeg min computer som efterhånden er tændt sjældnere og sjældnere. Jeg savner at blogge, at læse blogs og generelt at være tilstede online. Men med en arbejdsuge på 37 timer og 1 time i transport (hver vej!), så er der bare ikke rigtig tid. Slet ikke når man også gerne vil pleje sit sociale liv en smule, have en pæn lejlighed og nå at træne engang imellem. Men jeg lover at jeg snart vender tilbage igen for fulde gardiner, mit barselsvikariat udløber nemlig her d. 1/10. Og så er der endnu engang spændende planer på programmet, som jeg glæder mig til at fortælle meget mere om! Det kommer nemlig i den grad til at involvere bloggen her. Men indtil da så går det altså ganske fint her, jeg har bare lidt travlt med det der de kalder livet…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *