Et nyt kapitel / Et nyt eventyr

osSå er det vist på tide at fortælle lidt om det der eventyr, som jeg går og planlægger på i øjeblikket. Jeg ved jo godt at man ikke rigtig kan planlægge eventyr, da de som regel opstår helt af sig selv. Men man kan hjælpe dem lidt på vej, og det er netop hvad vi gør. Min kæreste og jeg har nemlig planlagt at backpacke i Asien! Siden jeg var der tilbage i 2012, har det kriblet i mine fingre – ja i hele min krop – for at komme tilbage, og nu skal det altså være. Vi har allerede sat afrejsedatoen, købt det meste udstyr og vi har også en nogenlunde idé om hvilke steder vi gerne vil besøge. Til gengæld har vi endnu ingen hjemrejse dato og ingen fastlagte destinationer. Vi tager det med andre ord som det kommer. Jeg glæder mig helt ustyrligt og er så spændt at jeg knap nok kan (eller vil) tænke på andet 🙂 I kan derfor nok godt forestille jer hvad bloggen kommer til at handle meget om det næste stykke tid: Rejse!

Jeg påtænker lidt at lave et menupunkt, der hedder backpacking, og så samle alle indlæggene der, for jeg kunne forestille mig at der kommer mange. Har så meget på hjerte, og jeg synes, at der er så mange ting at tage stilling til inden sådan en tur, som er svære at finde svar på på nettet. De fleste hjemmesider og debatter er år gamle, og det kan man jo ikke bruge til så meget i dag. Jeg er så heldig at min kusine netop har været på en lignende tur med sin kæreste, så der har været ret meget hjælp for os at hente, og så har jeg jo tidligere rejst tre måneder i Asien med en højskole. Men hvis man ikke selv har været afsted før, eller kender nogen der har, så er det altså lidt af en jungle at bevæge sig ud i. Så I kan godt forberede jer på en hel del rejserelaterede indlæg i fremtiden. Velkommen til Camillacoello.dk – nu som rejseblog ;-D haha.

Billedet er fra vores rejse til Gran Canaria for nyligt – og om ikke længe, så møsser vi under stjernerne i Thailand i stedet. Yaay hvor jeg glæder mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *