Nyt DIY projekt: opslagstavle af rionet

Det er jo ikke ligefrem en revolutionerende idé, og ej heller en, som jeg kan tage æren for, men ikke desto mindre så er det altså blevet min tur til at lave en af de famøse rionet opslagstavler. Jeg har egentlig været lun på ideen længe, men jeg har ikke lige haft et sted at hænge sådan en, og jeg har jo også lige en bedre halvdel, der skal godkende alle mine boligprojekter først. Men han er for nyligt gået med til, at jeg må lave et kontorhjørne i spisestuen, så nu skal det altså være! I dag er jeg derfor startet på projektet, som trods en del startvanskeligheder har vist sig at gå rigtig nemt. Jeg satser stærkt på at den er færdig i morgen, og hvis jeg kan lokke min kæreste til det, så er den også oppe at hænge på væggen der. Men nu må vi se – ting har det jo med at tage lidt lang tid for os herhjemme 🙂

Fotocredit: Homesick / Pantone [4C] / Planete Deco / Stil/inspiration

4 thoughts on “Nyt DIY projekt: opslagstavle af rionet

  1. De er så smarte!
    Kender alt for godt det med, at ting tager lang tid. Det tog kun mig godt 6 år at få fylder op i stuen.. :-/

    • Ja helt vildt – både smarte og pæne!
      Ej men det er så fjollet, at man ikke bare får det overstået med det samme. Når det kommer til stykket, så tager det sjældent ret lang tid lige at få ordnet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *