Ny Asos ordre

asos-ordreTop HER | Kjole HER | Bluse HER

Jeg har aldrig været særlig god til at shoppe på nettet – lige med undtagelse af Ebay. Men der køber jeg så godt som aldrig tøj. Jeg gør det da engang i mellem (shopper på nettet altså, ikke handler tøj på Ebay), og gennem tiden er det da også blevet til en del aflagte ordre. Men jeg foretrækker altså at handle i fysiske butikker, og især når det drejer sig om tøj. Jeg kan bare bedst lide når man kan prøve, se og røre tøjet inden at man køber det. Sidste gang at jeg lagde en ordre hos Asos var i 2008. 2008!!! Det er altså 8 år siden, og rimelig vildt i betragtning af hvor tit jeg lurer rundt på Asos hjemmeside.

Men der er noget, der har ændret sig på det seneste, og jeg er nu blevet ret glad for at købe tøj online. Det er bare så rart og langt mere overskueligt. Især når der er gratis fragt og ligeledes retur. Derfor er der den seneste måned blevet lagt intet mindre end 3 ordre fra mig hos Asos! En rimelig markant stigning må man sige. Og en af ordrene indeholder altså disse 3 ting. Jeg glæder mig til at modtage den, og er især spændt på kjolen, som ser så fin ud inde hos Emili lige her. Crop toppen har jeg bestilt et nummer større en vanligt, og så håber jeg at den går fint sammen med en højtaljet nederdel, da det der med bar mave ikke liiiige er mig. Alle tingene er forresten på tilbud netop nu, og kan erhverves samlet for lige omkring 230 kr, og det er da saftsuseme billigt! 🙂

2 thoughts on “Ny Asos ordre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *