Når livet står stille

 livet stearinlysVi har haft et dødsfald i min familie. Det er egentlig ikke noget, jeg som sådan vil komme nærmere ind på, for jeg synes egentlig, at den slags er privat. Men jeg vil alligevel nævne det, fordi at det har ført en tankestrøm med sig, og samtidig en følelse af at ens liv er gået i stå. Står stille. At tiden går, uden at man rigtig kan følge med. At det hele går alt for stærkt. Både den tid man havde sammen, men også tiden efter. At der pludselig er gået flere dage. Uger. At livet bare fortsætter og tiden går sin gang, også selvom der mangler en vigtig person i ens liv. For det bliver der ikke taget hensyn til. Livet fortsætter i præcis samme tempo som før, og det er både skræmmende og fascinerende synes jeg. Men mest skræmmende. Det hele går så stærkt, og pludselig er det hele slut. Det lyder sikkert som verdens største kliché, og det er det måske også, men for pokker hvor skal man huske at nyde det, så længe det varer. At leve det og at elske det. Nu skal der ikke gå alt for meget lommepoet i den, det var blot lidt tankemylder på en ellers fin fredag aften. Nu vil jeg smutte ind i sofaen til min kæreste, og i morgen går turen til Odense sammen med to af de bedste piger jeg kender. Jeg er meget heldig at være omgivet af mennesker, der passer så godt på mig <3 Jeg vender tilbage snart lidt mere optimistisk og lidt mindre tungsindig. Dette var blot en lille forklaring på hvorfor her måske er lidt stille for tiden. Kan I have en skøn weekend.

4 thoughts on “Når livet står stille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *