Min efterårsferie

efterårsferie the kopMan skulle tro at det der med at være studerende er lig med mange og lange ferier, men det er slet ikke altid tilfældet. Slet ikke når man er i praktik eller har et arbejde ved siden af. Så min efterårsferie i år er en af de korte af slagsen. Den starter om halv times tid (eller den er vel egentlig allerede startet eftersom at jeg sidder her på bloggen), når min kæreste kommer hjem. Så pakker vi bilen og kører mod Magasin hvor der er udsalg (vi nåede nemlig ikke forbi i går desværre, og udsalg i Magasin vil man altså ikke gå glip af). Det er naturligvis ikke i Magasin at vi skal holde efterårsferie, så ligeså snart jeg har fået stillet min udsalgs-lyst og forhåbentligt fundet et nyt sengetæppe, så går turen mod Marielyst hvor vi skal i sommerhus med min kærestes familie. Vi skal kun være der i to dage, men jeg glæder mig alligevel meget til bare at hygge indendørs, gå ture i regnvejret og spise god mad.

Når vi kommer hjem har jeg planer om at lokke min kæreste med til Halloween i Tivoli, som jeg også skrev lidt om på min oktoberliste. Tivoli plejer at være så dygtige til udsmykning, og jeg har aldrig været der til Halloween, så det glæder jeg mig til at opleve. Hvad skal I bruge jeres efterårsferie på?

^Billedet er egentlig fra en eftermiddag i Bulgarien i sommers, hvor det var så koldt at vi bestilte en kop the. Synes bare det passede meget godt til indlægget her, jeg forudser nemlig masser af varme drikke og kulde denne weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *