Mig og min Instagram

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 4.27.59 PMDet skal ikke være nogen hemmelig at jeg er stor-forbruger af Instagram. Det er et medie, som jeg næsten elsker og prioriterer højt, og jeg tror endda at det er mit foretrukne sociale medie. Ovenstående billede er et screenshot af min profil, som den så ud i går formiddags, og opsummerer ganske fint hvad min profil indeholder. Meget mad og lidt træning. Det er jo ikke helt i tråd med bloggen her, og på trods af at de bærer samme navn – altså min blog og min instagram – så forbliver det sådan lidt endnu. Instagram er for mig det medie hvor jeg finder aller mest inspiration i forbindelse med kost, motion og vægttab, og derfor er det også det som min Instagram primært handler om. Jeg føler lidt at jeg får delt rigeligt om mit vægttab, mine spisevaner og min træning på min Instagram, og derfor fortæller jeg ikke så tit om det her på bloggen, selvom det alligevel går sneget sig ind engang imellem. Så fik I lige en forklaring på hvorfor der sker så forskellige ting de to steder. Hvis du har lyst til at følge med i hvad jeg spiser til morgenmad eller hvor mange mavebøjninger jeg laver, så kan du finde mig lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *