Opskrift // Madpandekager med fiskefars & hummus

madpandekager med fiskefars
madåandekager med fiskefars

Som jeg skrev i indlægget her, så prøvede jeg kræfter med en ny opskrift i forrige uge, som viste sig at blive virkelig god. Ved første øjekast virker den måske lidt speciel, men det skal I endelig ikke lade jer snyde af! Den smager SÅ godt, og er både godkendt af mig og min kæreste (og han er altså ikke ligeså nemt at imponere, som jeg er). Det gode ved opskriften er også, at den nemt kan varieres, alt efter hvad man lige har i skabene, så opskriften her er altså kun vejledende.

Ingredienser

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦
Fiskefars
Paprika
Frisk persille
Salt & peber
De ønskede grøntsager
Hummus
Pandekager

Opskrift på madpandekager
med fiskefars og hummus

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


11  Først røres fiskefarsen sammen med de ønskede krydderier – jeg brugte paprika, finthakket persille og lidt salt og peber. Farsen kommes i en pose, der klippes et stort hul i det ene hjørne, og farsen sprøjtes ud i “pølser” på en bageplade med bagepapir.

2  Herefter skal hummusen laves. Jeg tror at alle har deres egen opskrift og fremgangsmåde, så den vil jeg ikke gå i dybden med. Men herhjemme bruger vi kikærter, olivenolie, lidt vand, hvidløg, citronsaft, tahin, salt og peber.

3  Når humussen er lavet, skal grøntsagerne vaskes og snittes. Der er frit valg på alle hylder, og man kan bruge præcis de grøntsager, som man ønsker. Vi brugte hjertesalat, forårsløg, agurk og frisk persille.

4   Til sidst skal pandekagerne laves, og imens skal fiskefarsen i ovnen. Farsrullerne skal cirka have 10-12 min ved 180°C indtil de er gyldne og gennembagte. Mht. pandekagerne så tror jeg igen, at de fleste har en standardopskrift, som de bruger. Jeg havde taget lidt fejl af, hvad vi havde i skabene, så jeg improviserede lidt, og det endte med at blive nogle meget grove omend gode pandekager. De blev lavet af rugmel, havregryn, æg, salt, peber og sojamælk.

5   Når både farsruller og pandekager er færdige, så fordeles hummusen på pandekagerne, inden at de fyldes med frisk salat og til slut en farsrulle i hver, inden at de rulles sammen.

2 thoughts on “Opskrift // Madpandekager med fiskefars & hummus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *