Måneden der gik…

mig-bagfraSå blev det d. 31. og i morgen tager vi hul på en ny måned. I følge min “plan” skulle der i dag komme en opsummering over måneden der gik. Har ikke helt besluttet mig for hvordan disse indlæg skal udformes endnu, eller om det skal være en tilbagevendende begivenhed her på bloggen. Det må tiden vise. Oktober var i hvert fald måneden hvor jeg:
+ Ikke fik nået halvdelen af punkterne på min oktober-liste. Men hva faen – kan jo altid prøve igen i november.
+ Gik videre til semifinalen i Loreals Trensettersearch og optog en film med min veninde over temaet rock.
+ Opdagede at Saint Tropez kom med en paritsaner-look-a-like-trøje – hele to af salgsen faktisk – og shorts!
+ Overnattede på Bella Sky med min kæreste, og nød fantastisk mad i Bella Sky Bar.
+ Startede til poledance. Bedste beslutning længe!!
+ Begyndte at skrive Ebay-indlæg igen, og det må siges at være en succes, så det fortsætter jeg med.
+ Næsten tog livet af min kære Mac, men den overlevede heldigvis!
+ Havde en meget kort, men dejlig efterårsferie.
+ Viste billeder fra vores tur til Oslo i foråret.
+ Hyggede mig og spiste god morgenmad hos mine forældre

Alt i alt en meget travl, men også dejlig måned, hvor der har været plads til lidt af hvert her på bloggen. Både om mig og mit liv, makeup, boligindretning, mode, mad og hvad der ellers lige falder mig ind, og det er jo sådan at jeg godt kan lide det 🙂 Nu er jeg også ved at være klar til november, og min november-liste kommer jo i morgen. For mig er november en måned, der bare skal overstås så vi kan få december og jul. yaaaaay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *