Livet med en baby på 6 måneder

Okay okay JA – jeg er håbløst bagud og lille P har allerede rundet de 7 måneder. Syv en halv nærmere. Men altså selvom det har ligget i kladderne længe det her indlæg, så skal det stadig ud synes jeg. Så here goes:

Så ramte vi 6 måneder. Et helt halvt år! Tiden flyver som aldrig før, og vi NYDER at være blevet forældre. Amningen kører igen og den lidt svære perioder vi oplevede omkring de 5 måneder er for længst ovre. Nu kører det bare. Han sover stadig ikke så meget om dagen. De fleste dage kun 3 x 30 minutter. Til gengæld er han glad og i godt humør når han er vågen, så det tyder ikke på at han har brug for mere søvn. Og så sover han jo også godt om natten. I øjeblikket fra 22-10 med meget få opvågninger. Han bliver ammet i søvn, sover i min armhule hele natten og vågner som regel ved 02 tiden og ved 07 tiden for at spise. Så vi har bestemt intet at klage over på den front.

Han er begyndt at spise rigtig mad, som han spiser helt selv. Han spiser det samme som os med meget få undtagelser og han ELSKER det. Han er et lille madøre og vi har endnu ikke oplevet noget han ikke kan lide. Heller ikke selvom han seriøst får alt. Han har også lært at drikke af kop og har for nyligt også fundet ud af at blæse bobler i vandet hvilket han synes er noget så morsomt.

Han sidder helt selv og har gjort det siden han var 5 måneder. Han kan snildt sidde oprejst i en halv time eller mere. Er for nyligt begyndt at interessere sig meget for legetøj, der er til lidt større børn og ikke til babyer. Hans stabeltårn er et hit og ligeså er rasleæg og den lille xylofon, som jeg købte til ham på et loppemarked i weekenden. Han elsker stadig fagtesange og har for nyligt lært at klappe kage, hvilket simpelthen ser så sødt ud.

Ellers er han stadig en helt utrolig glad lille dreng. Han griner og hviner, stikker sine små fingre i alt, elsker mad, at tumle og synge sange og så er han begyndt at sige DADADA, hvilket lyder sååå nuttet. Han er sjældent stille og så er han begyndt at give de største og mest våde myssere jeg endnu har fået. Livet med en baby på 6 måneder er FANTASTISK <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *