Lidt om alt og ingenting

alt og ingentingSå er det sørme snart weekend igen – og mig, der synes, at det kun er et øjeblik siden, at det sidst var fredag og jeg skrev dette indlæg. Tiden går bare stærk i øjeblikket, og i dag er det allerede to uger siden, at vi kom hjem fra Asien. TO uger! I dag er der også kun to uger til, at vi får vores lejlighed igen, og jeg glæder mig SÅ meget! Det er næsten som at skulle flytte hjemmefra igen 😀 haha. Og med alle de ting, der flytter ind sammen med os, så glæder jeg mig bare endnu mere. Vi har så mange fine ting med hjem fra vores rejse, og turen til Ikea i går endte også langt over budget (seriøst – kan man overhovedet gå i Ikea uden at bruge minimum 500 kr!?) I skrivende stund kigger solen frem udenfor, og jeg vil til at bevæge mig ud på en gåtur, så jeg kan nå de 25 km om ugen, som jeg har sat mig for. Har netop modtaget optagelsesprøven, fra det studie som jeg har søgt ind på, og den kræver altså koncentration, fordybelse og frisk luft til hjernen. Ugh – jeg synes at den ser svær ud. Meeeen – så må jeg jo bare arbejde dét hårdede. God weekend!

PS. kjolen er en fin ny sag fra Define, som jeg havde på i går, og den skriger jo næsten forår. Yaaay.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *