Kreta: på ferie med 3 måneder gammel baby

For omkring tre måneder siden var vi på vores anden udenlandsrejse med baby. Turen gik til Kreta og af alle de rejser vi har været på, så strøg denne direkte ind på en top 3. Det var så fantastisk at være afsted som en lille familie på 3 i stedet for et par på 2.

Det er altid lidt spændende første gang man skal udenlands med sådan en lille størrelse. Hvordan klarer han mon flyveturen? Varmen? At sove lur andre steder end han plejer? Men det gik simpelthen så fint. Flyveturen derned var piece of cake. Vi skulle flyve så tidligt, at han først vågnede da han fik sele på i flyveren. Vi havde både skiftet ham, givet ham tøj på og taget ham i viklen mens han stadig sov. Taget metroen til lufthavnen, spist morgenmad derude og gået ombord i flyveren. Jeg ammede ham da vi lettede, så fik han en tør ble og vi snakkede lidt og så pakkede jeg ham i hans dyne og gik et par gange frem og tilbage i midtergangen indtil han sov igen.

Da vi kom frem kom han igen i viklen, og der hyggede han sig, indtil vi fik den bil, vi havde lejet. Vi havde en lille times køretur til hotellet, hvor vi desværre fik et værelse med to enkeltsenge. Lidt et problem, når nu han plejer at sove i midten. Men vi fik omrokeret lidt på værelset og så gik det hele alligevel.

Vores ferie var SÅ god. Virkelig! Vi fik ikke så meget sol og alt foregik på P’s præmisser. Men vi fik slappet af, hygget os og fik et break fra de sure hverdagspligter. Vi havde ingen barnevogn eller andet med, så alle lure foregik i viklen, i autostolen når vi var på tur eller på vores værelse i mine eller Marcs arme. Det fungerede så fint.

Vi fik besøgt Chania et par gange, gået lange ture, badet i poolen, spist på gode restauranter, besøgt et gammelt kloster, verdens ældste oliventræ, flere smukke strande og mindesmærker. Fuldstændig de samme ting som hvis vi havde rejst uden baby. Eneste store forskel er, at vi nok havde været mere fulde hehe. Især fordi at vi mødtes med en af vores gode venner flere gange dernede. Men den tid kommer igen før vi ved af det, så vi følte bestemt ikke at vi gik glip af noget.

Klokken er 03.57 og vores ferie starter med den pæneste solopgang #nofilter

I lufthavnen med sovende P i viklen & på en strand på Kreta med vågen P i viklen.

Middagslur på værelset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *