Kom til Stine Goya lagersalg

stine goya lagersalgEt lille tip til mine med-københavnere. Det gælder jo om at dele de gode tips med hinanden, ikke sandt? Nu på tirsdag og onsdag er der Stine Goya lagersalg i København K. Der skulle efter sigende være lang kø, da det er et yderst populært lagersalg og det forstår man jo godt. Men nu er tippet i hvert fald givet videre. Hvis I ligger vejen forbi, så fortæl endelig om det var noget værd. Jeg selv springer nemlig over for denne gang – det er bare ikke lige tiden til lagersalg for mig desværre – det må vente til jeg er tilbage i min normale krop igen.

Stine Goya lagersalg

Store Kannikestræde 19, 2.sal, København K
Tirsdag 27. og onsdag 28. marts kl. 8-18

Der kan forresten betales med kontanter eller MobilePay. Happy shopping!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *