Så er vi kommet til Koh Tao 

Så er vi kommet til Koh tao. Vi sejlede hertil med båd fra Koh Phangan. En tur, der tager lidt over halvanden time, og som var ret komfortabel på en stor færge med aircondition. Vi har fundet en bungalow, som ligger ret tæt på den virkelig lækre strand.

Vi ankom i forgårs og efter at have tjekket ind, spist noget frokost og taget en dukkert ville vi lige hvile os lidt i vores nyerhvervede bungalow. Vi ligger på sengen og spiller et spil på iPaden, og det bliver så småt mørkt udenfor og dermed også i vores bungalow, for vi har intet lys tændt. Pludselig farer Marc sammen og siger med en snert af panik i stemmen “lad være med at røre dig! Lad være med at røre dig! Lad VÆRE MED AT RØRE DIG!” Jeg reagerer selvfølgelig lige præcis som man kan forvente sig af mig – Jeg panikker TOTALT!!! Jeg når både at forestille mig kæmpe slanger og edderkopper, der er større end den vi havde på værelset i Koh Phangan.

Jeg behøvede ikke engang at kigge rundt i værelset for at finde det, der var årsag til pannikken. Jeg skulle bare følge lyden, for det kunne simpelthen høres, når den gik! På væggen over badeværelsesdøren sidder der en udefinerbar skygge på omkring 30 centimeter! Den bevæger sig lynhurtigt og larmende, og er på et splitsekund kravlet over døren og ud på badeværelset.

Vi springer op af sengen, tænder lyset og går i gang med at diskutere hvem der skal vove livet og tjekke efter på badeværelset. Da ingen af os er vildt begejstrede for at påtage os den opgave, kommer vi i tanke om at vores nyerhvervede selfie-stick er et udemærket spion-kamera. Vi får sat en telefon på, så vi kan gennemsøge badeværelset, mens vi stadig står i værelset og strækker os alt hvad vi kan med selfie-stangen, for at være så langt væk fra badeværelset som muligt. Vi har selvfølgelig åbnet hoveddøren, så vi har en flugtrute, hvis det nu viste sig at være en agressiv komodoveran eller andet i den liga. Kan I lige forestille jer scenariet? 😀 Vi har grint meget af, hvor dumt det har set ud – efterfølgende altså. I selve situationen var der ikke meget sjov over det.

Men den ubudne gæst er ikke at finde noget sted overhovedet. Derimod finder vi både hul i taget og en stor sprække i væggen, så det er ikke så mærkeligt at den både er kommet ind og ud igen. Måske vi lige skal være lidt mere kritiske, næste gang vi inspicerer og takker ja til en bungalow. På det her tidspunkt fortrød vi i hvert fald rimelig meget, at vi havde betalt for tre nætter. 

Dagen efter da Marc skal alene op til vores bungalow om eftermiddagen, ser han et kæmpe stort øgle-lignende væsen, der sidder over vores dør. Igen er den væk på et splitsekund – denne gang flygtede den op under taget. Så vi tror, at vi har fået identificeret vores ubudne gæst. Det er højst sandsynligt en 30 cm stror grågrøn øgle, der bor under vores tag. 

Det eneste positive ved det er at dens livret forhåbentligt er kæmpe store edderkopper. Marc har nemlig allerede understreget, at hvis vi nogensinde møder en edderkop på størrelse med den i vores værelse i Koh Phangan, så er vi skredet! Så hvis vi pludselig kommer hjem før tid, så ved I altså hvorfor 😀 haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *