Koh Samui


Vi har fået strenge ordre hjemmefra, om at vi skal opdatere lidt oftere, så det vil vi hermed prøve på 😉 Og så må vi også lige huske at fortælle, at vi jo også løbende opdaterer på Instagram. Hvis man ikke har sådan en profil, så kan billederne også ses her på bloggen. Enten i højre side hvis man er op en computer, eller i bunden hvis man er på tablet eller mobil.

Vi ankom til Koh Samui en tirsdag efter at have besøgt Koh Nang Yuan, og vi endte med at være der i hele 9 dage. Vi havde booket en bungalow på forhånd og bestilt transfer ombord på den båd, der sejlede os fra Koh Tao til Koh Samui. Så vi hoppede ind i en mini van sammen med en flok, der skulle til samme område, og kørte afsted. Efter en køretur på en times tid blev vi sat af med beskeden om, at vores resort lå lidt nede af gaden og til venstre. Så vi tog pænt vores tasker på ryggen og fulgte chaufførens anvisninger. Problemet var bare, at resortet ikke lå der. Overhovedet. Der var derimod fyldt af barer, halv skumle typer og små sidegader. Vi fandt et turistkontor, hvor vi kunne spørge om vej, og der fik vi at vide, at der var alt for langt til at vi kunne gå, og at det ikke var muligt at få en taxa på nuværende tidspunkt. Vi var på dette tidspunkt trætte og sultne, og tanken om at tage en motorcykel-taxa med fuld oppakning var ikke just tiltalende,  så vi fandt det første og bedste hotel og bookede en overnatning. 

Hotellet vi havde fundet, viste sig at være et rigtig godt et af slagsen, så vi endte med at blive der 5 nætter. Vi har været ret uheldige med vejret og haft mange dage med regnvejr, så det har været rart at bo lidt pænere (og med wifi!), når nu vi skulle tilbringe så meget tid indendørs. Det andet hotel, som vi skulle bo på i de sidste 4 nætter og henover jul, havde vi også booket på forhånd, og det var der heldigvis ingen problemer med. Det var ligeså fint, som det havde set ud på nettet, så for en gangs skyld har vi boet rigtig pænt både med AC og pool begge steder. Det bliver svært at vænne sig af med igen 😀

Men på trods af regnvejrs-dage har vi også haft nogle helt fantastiske dage, hvor solen har stået højt på himlen og vi har ræset afsted på knallert for at opleve så meget som muligt, spist aftensmad på stranden, besøgt natmarkedet, været i en krokodille park og generelt bare nydt tilværelsen – og vejret nu hvor det endelig artede sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *