Koh Nang Yuan 

Inden vi rejste fra Koh Tao i tirsdags, var vi lige et smut forbi nabo-øen, som er den lille bitte ø Koh Nang Yuan. Den består ikke af andet end I kan se her på billederne – to små bjerge forbundet af en lille strand, samt det lille stykke i midten hvor der er en restaurant, et dykkercenter, en bar og en lille souvenir butik.

Vi stod tidligt op, sagde farvel vil vores øgle, tjekkede ud af vores bungalow og sejlede fra Koh Tao i en lille bitte long boat. Turen tog omkring 10 minutter, og trods den relativt korte afstand mellem de to øer, så var vandet noget helt andet her! Så smukt og så klart at vi kunne se helt ned på bunden fra båden. Vi skyndte os selvfølgelig at hoppe i og brugte langt tid på at snorkle og se på fisk. Vi har desværre intet undervandskamera, så de billeder må I tænke jer til 😀

På et af de to bjerge er et der et view point, som vi fik kæmpet os op på. Jeg kræver kæmpet fordi at det var en ualmindelig hård tur i 30 graders varme og det sidste stykke bestod af klatring på meget store sten. Men vi kom da derop og det var det hele værd 

Jeg havde glædet mig meget til at besøge øen, for jeg har været der før for flere år siden, og huskede den som virkelig smuk med det klareste vand – det var den heldigvis stadig. Desværre var den blevet meget mere turistet siden sidst, og vi var glade for, at vi ikke havde booket overnatninger der, som vi ellers havde talt om. 

En 4 timers tid på øen var nok for os, og vi glædede os næsten til at komme tilbage til lidt mindre turistede omgivelser, eller i hvert fald omgivelser hvor der er længere mellem turisterne – der er jo nok ligeså mange af dem. Vi var tilbage på Koh Tao lige tids nok til at få noget frokost, inden at vi skulle med en båd videre til Koh Samui. Her er så vi nu – på Koh Samui altså – og bortset fra at vores taxa satte os af på et fuldstændig forkert hotel tirsdag aften alt for sent, hvor vi var trætte og med fuld oppakning, så er alt gået fint. Men den historie må I få på et andet tidspunkt. Vi kigger snart forbi igen – vi bor nemlig endelig et sted hvor internettet rent faktisk virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *