Khao Luang, Phetchaburi

Som lovet kommer her billederne fra vores besøg i Khao Luang. Efter at have besøgt Phra Nakhon Khiri Historical Park tog vi en tuktuk til Khao Luang, som er en enorm underjordisk dryppestenshule. I modsætning til grotten som vi besøgte i Khao Sam Roi Yot National Park, kunne man køre næsten hele vejen op til denne grotte, og der var endda bygget en pæn trappe ned i selve grotten. Så ingen hårde klatreture denne gang 🙂 Til gengæld brugte vi virkelig meget energi på at undgå diverse vilde aber, som endnu engang var over alt. Vi overværede lige en anden turist komme for tæt på en af dem, og der skal altså ikke meget til før at de hvæser, rejser børster og viser deres kæmpestore hjørnetænder. 

Nede i grotten var der virkelig mange buddhastatuer, og de er placeret sådan, at lyset fra hullerne i toppen rammer dem når solen går over himlen. Vi havde læst, at der skulle være det smukkeste lys klokken 17, men som det kan ses på billederne, var det ikke helt rigtigt desværre. Det var dog en smuk og enestående oplevelse alligevel og grotten var virkelig imponerende. 

Efter vores besøg skulle vi have noget aftensmad, og der blev vi for alvor præsenteret for udfordringerne ved at rejse uden for turistområderne. På trods af caféens engelske navn var alle menukort på thailandsk. Selvom der var omkring 12 ansatte til stede, så kunne ingen af dem noget engelsk. Overhovedet. Så vi havde altså lidt udfordringer, men endte alligevel med at få noget rigtigt lækker mad.

 En hund, der har tilbragt lidt for meget tid sammen med aberne 🙂Med så mange vilde aber er de fleste ting hegnet ind – her et lille bedested.

3 thoughts on “Khao Luang, Phetchaburi

  1. Kære I to. Hvor er det bare nogle flotte billeder I har delt og super interessant og spændende at høre og følge med i jeres spændende rejse. Det er da helt vildt så mange aber I møder på jeres vej, godt at i passer på ikke at komme for tæt på for de er nogle aggressive sataner nogle gange. Rigtig god dag og hyg jer. Take care. Knus fra kolde DK

  2. Ja, hold da op, hvor er vi heldige her i det kolde DK, at kunne følge med i
    jeres fantastiske rejse på denne måde – bliver bare så glade, hver gang
    vi læser nyt og ser alle de skønne billeder – Tak :-)))
    Pas på jer !
    Knus fra to der også savner jer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *