I dag er en god dag

Sådan en dag hvor der ingen modvind var på cykelstien og hvor der var grønt lys i krydset for enden af langebro. Og så ved man bare at det bliver en god dag, for det sker så godt som aldrig! Haha. 

Men der er nu også andre grunde til at i dag er en god dag. I dag skal jeg nemlig i sommerhus. Med min kæreste. Ikke noget med at han skal til Grækenland og jeg skal på festival. Vi skal begge i sommerhus. Sammen. Og jeg glæder mig. Foruden os så huser sommerhuset også min kærestes nærmeste familie, så jeg spår et par dage med masser af hygge, god mad, brætspil og forhåbentligt godt vejr. 

Så i skrivende stund befinder vi os faktisk på motorvejen. Min kæreste bag rettet og mig på passagersædet med kursen mod sommerhusland. Yaaaaay <3

4 thoughts on “I dag er en god dag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *