Hvordan det gik i Loreal Trendsetter Search

loreal-trend-1

loreal-trend-2

loreal-trend-3Nogen kan måske huske at jeg deltog i Loreal Trendsettersearch tilbage tilbage i september måned med dette indlæg, som handlede om den røde løber. Jeg var ret sen til at melde mig til konkurrencen, men gjorde alligevel et forsøg, og fik utroligt nok stemmer nok til at gå videre til semifinalen.

Alle semifinalisterne var så heldige at modtage en utrolig fin gave fra Loreal, som kan ses ovenfor. Jeg har indtil nu kun fået afprøvet læbestifter og neglelakker, og de er godkendt! Super gode synes jeg. I semifinalen optog jeg en film og skød nogle billeder over temaet rock sammen med min veninde. Vores bidrag kan ses lige her. Jeg er egentlig rimelig tilfreds med resultatet, som var virkelig sjovt at lave, men jeg synes også at der er lige lovlig mange småfejl. Men det arbejder vi på til næste gang.

Jeg er nok typen, der simpelthen er lidt for jantelovs-underdanig (og perfektionistisk), til at jeg havde lyst til at dele resultatet på fx Facebook og bede om stemmer. (Og ja, jeg ved godt at janteloven er noget pis, og jeg arbejder også med det kan i tro). Resultatet blev jo så at Loreal Trendsettersearch stoppede ved semifinalen for mit vedkommende, og det er jeg faktisk rigtig fint tilfreds med. Der var nogle sindssygt flotte videoer, der gik videre, som så helt professionelle ud, og det kan vores håndholdte-iphone-video altså ikke helt hamle op med. Når det så er sagt, så synes jeg at det er rigtig ærgerligt, at sådanne konkurrencer skal afgøres på mængden af stemmere. Der var nemlig også nogle rigtig fine film fra små blogs i blandt, og de får selvsagt ikke i nærheden af så mange stemmer som de store blogs.

Det er selvfølgelig sådan vilkårene er i en afstemning, men jeg synes nu det er ærgerligt at det ikke er resultatet af ens arbejde, men derimod størrelsen på ens blog, der afgør resultatet. Og det siger jeg altså ikke fordi jeg er bitter over ikke at være gået videre 😉 Det har jeg tænkt på før i mange andre sammenhænge. Fx hver gang en konkurrence skal afgøres via facebook-stemmere. I bund og grund handler det jo om hvem, der har det største netværk, og ikke hvem der har det bedste konkurrencebidrag.

Hvis du vil se hvem der er gået videre til finalen, samt finale-bidragene kan de findes lige her.

2 thoughts on “Hvordan det gik i Loreal Trendsetter Search

  1. Hej Camilla. Jeg er helt enig, og selvfølgelig bør det være den bedste der vinder uanfægtet størrelsen på netværk eller følgere. Synes du og Nicoline gjorde det rigtig godt og det vigtigste er trods alt at du har det sjovt med det, du gør og selv er tilfreds. God dag :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *