Hvor blev weekenden lige af?

Holy moly jeg synes at tiden flyver i øjeblikket. Tænk bare at vores lille P bliver 6 måneder næste gang. Det er slet ikke til at fatte. Weekenden var nærmest overstået med et fingerknips og i dag er det tirsdag.

Lørdag gik med vielse hos en af mine bedste veninder og bagefter 2 x 30 års fødselsdag. Heldigvis var vi nogenlunde tidligt hjemme. Søndag fik jeg lov til at sove længe og det var så skønt og tiltrængt. Men det gjorde også bare at dagen blev en hel del kortere for mit vedkommende. Så pludselig var det mandag og Marc skulle tilbage på arbejde. Øv.

Dagen i går forsvandt også som dug for solen, og ligeledes har dagen i dag gjort det. Men vi får da nået lidt. Blandt andet har jeg gået lidt over 15 km med P i viklen, plukket æbler, bær og blommer i haven og nærområdet. Lavet gammeldags æblekage og frugtmos til fryseren og så har P smagt lidt frugtmos for første gang. Succes!

I skrivende stund er jeg midt i putningen, så kryds lige fingre for at det går stærkt, så jeg kan komme ind i stuen til min æblekage 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *