Hvad er der så sket siden sidst?

siden sidst
Der er faktisk sket en hel del siden sidst som var engang i slutningen af november. Der havde vi travlt med fuldtidsjob og ditto studie, træning, spansk undervisning og en masse andet. Vi glædede os til jul – især efter at have været bortrejst hele december året før og som sædvanlig blev julen ingen skuffelse. Men der er jo også sket lidt andet på de knap 4 måneder jeg har været væk – blandt andet det her:

  • Jeg har været i Paris med tre af de dejligste damer jeg kender og har et hav af billeder derfra,
   som nok skal ramme bloggen på et tidspunkt
  • Jeg er droppet ud af mit studie. En beslutning der både var svær og virkelig nem.
   Det fortjener sit eget indlæg en dag tror jeg
  • Til gengæld har jeg læst et akademifag, som muligvis har fået mig mere afklaret med,
   hvad jeg vil lave i fremtiden, end jeg nogensinde har været før
  • Jeg er stort set blevet vegetar – eller pescetar heddet det vist når man stadig spiser fisk?
   Har i hvert fald ikke spist kød siden engang i det gamle år, og jeg trives overraskende godt med det.
   Næste step bliver at udelukke andre animalske produkter også. Mælk har jeg ikke rørt i flere år,
   men det bliver altså noget sværere med ost og æg…
  • Vi har investeret i en ordentlig kaffemaskine. Wauw en forskel!
   Det betyder jo alverdens og jeg er blevet helt afhængig af min morgenkaffe nu haha.
  • Jeg har været til et hav af julefrokoster og blandt andet en, der blev afholdt hos Wallmanns,
   hvor vi så deres fantastiske dinnershow. Det kan altså varmt anbefales.

  • Jeg har fået en af mine bedste veninder hjem fra Grønland efter et helt ÅR! <3 <3 <3
   Og apropos Grønland, så har jeg stadig en hel del billeder og ord fra den tur,
   som også skal på bloggen på et tidspunkt.

Så alt i alt går det da egentlig meget godt og har også gjort det mens jeg har været væk. Hvis jeg så lige kunne komme af med den forkølelse, der sendte mig hjem fra arbejde i går, så ville alt være godt. Sætter min lid til at akupunktøren, som jeg skal besøge senere i dag, klarer ærterne så jeg er frisk til at høre Fallulah i Vega i morgen <3

2 thoughts on “Hvad er der så sket siden sidst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *