Hjemme fra ferie // Gran Canaria

gran-canariaEr netop (eller netop og netop – kom hjem i lørdags) hjemvendt fra Gran Canaria. Det var en skøn og virkelig tiltrængt tur, da jeg slet ikke har haft noget ferie henover sommeren. Det gør jeg helst ikke igen – altså arbejder hele sommeren. Nok har jeg været glad for mit arbejde, men det er bare ikke ligeså sjovt at arbejde indendørs om sommeren. Man går virkelig glip af meget kan jeg fortælle jer, især når man som jeg oftest havde sent fri. Nåh men tilbage til den der Gran Canaria tur. Det var tredje gang at jeg besøgte øen, og det var ligeså skønt som de første to gange. Det er en ø, som har meget at byde på (omend den er meget turistet), både indenfor natur, oplevelser, shopping, spisesteder og så er vejret næsten altid godt. Jeg har et hav af billeder derfra, som jeg påtænker at vise lidt løbende. Det er nemlig på tide at melde min tilbagevenden her på domænet – I’m back. Wuhuuu (indsæt selv konfetti-emoji).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *