Hilsen fra Koh Phangan 

koh phangankoh phangankoh phanganPhad thai, som er vores nye yndlings-spisekoh phangankoh phanganI saltvandspool på et lækkert resort som vi sneg os ind på 😀koh phangan

Så blev det tirsdag, og i morgen har vi altså været på Koh Phangan i en uge. Det er en virkelig smuk ø, og vi er stadig glade for at være her. Planen er at vi bliver indtil på lørdag, hvor vi rejser til Koh Tao for at dykke. 

Marc er gået i gang med sit dykkercertifikat, så i øjeblikket bliver vi hentet hver morgen klokken 07 og kørt til den anden side af øen, hvor dykkerstedet ligger. Siden vi kom herned, er vi vågnet hver morgen ved 06 tiden – eller tidligere – så tidspunktet passer os faktisk rigtig fint. Vi bliver hentet i en kæmpe jeep-lignende bil med et stort overdækket lad, som vi sidder på. Det er åbenbart den mest normale måde at blive transporteret rundt på hernede (udover knallert selvfølgelig), for sådan ser alle taxaerne også ud. 

Restauranten på vores resort åbner først klokken 08, så hver morgen gør vi stop ved en 7 elleven, hvor vi køber toast til 5 kr, som vi spiser på laddet, mens vi ræser afsted over alle bakkerne og dytter af alle hundene og kattene, der ligger i vejkanten, så de ikke går ud foran bilen. I morges sad der så også en lille vild abe i vejkanten, som vi ræsede forbi, mens det endnu var køligt udenfor. 

Vejret er desværre ikke helt med os i øjeblikket. De fleste dage er det køligt (under 30 grader), blæsende og med nogle kæmpe regnskyl. I dag er ingen undtagelse, og det var meningen, at vi skulle have været på havet og dykke, men der er så mange bølger, at det desværre ikke kunne lade sig gøre. Så Marc får sidste del af teorien i dag, og består forhåbentligt sin eksamen lige om lidt. Så håber vi bare, at bølgerne er mindre i morgen, så vi kan komme afsted. De havde set hvalhajer på et dyk forleden, så kryds lige fingre for at vi er lige så heldige! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *