Hej hej fra mig

Oasi_rest13-2Av av av, så gik der alligevel et par dage siden jeg bloggede sidst. Det er slet ikke gået op for mig hvor længe siden det egentlig er, og det vidner lidt om hvor hurtigt tiden går for mig i øjeblikket. Jeg har så travlt og jeg er så stresset, at jeg har fået nogle ret voldsomme symptomer på stress. Derfor har jeg været nødt til at skære nogen af de mindre vigtige fra. Og bloggen er desværre en af dem. Så indtil jeg igen får lidt overskud og plads i kalenderen, så er her nok lidt stille herinde. Desværre. Nåh, men siden sidst har jeg (udover at være stresset vel at mærke):

+ Erfaret at det er en dum idé at lade sin kæreste invitere drengene over til Fifa og øl, når man selv har planer om at skrive på sin eksamensopgave. Det er bare ret svært at koncentrere sig til lyden af høj musik, latter og øl der bliver åbnet.

+ Glemt hvor gammel jeg selv er, og stolt proklameret at jeg da også er 23. Det er jeg så ikke kan jeg fortælle.

+ Været til et helt fantastisk foredrag med Michelle Hviid, som er et af de mest inspirerende mennesker jeg endnu er stødt på. Glæder mig så meget til at læse hendes bog som jeg har bestilt hjem.

+ Modtaget det fedeste vækkeur ever fra Ebay. Lortet virker bare ikke!!

+ Brugt en hel eftermiddag på at rydde op, gøre rent og flytte rundt i lejligheden sammen med min kæreste. Her er SÅ fint nu!

+ Gjort mit første storskralds-fund, som er en mega flot lampe! Det tog så også kun næsten 2 år. Beder til at folk i mit område begynder at smide flere lækre ting ud.

+ Endnu engang været “model” for tilbudibyen.dk (^deraf billedet til dette indlæg), denne gang i forbindelse med en restaurant i Kbh K, som laver en god laks kan jeg berette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *