En ganske almidelig tirsdag

tirsdag
Det er tirsdag og klokken er omkring 13.30, og jeg sidder ved min computer og kigger ud på regnvejret. Jeg har en million ting, som jeg skal ordne i dag og har derfor siddet ved computeren i noget tid. Jeg startede egentlig med at høre blues, som er min nye yndlings baggrundsstøj, når der skal arbejdes. Så dejligt afslappende og ikke distraherende fordi at der ikke er noget at synge med på. Men nu er lyden af blues altså skiftet ud med lyden af regn. Der er næsten intet så afslappende som den lyd – ej heller så god en duft som duften af regnvejr. Elsker det.

Det er skægt – for dengang jeg arbejdede i vuggestue, der sov børnene i en hal ude på legepladsen. Sådan en lidt skur-agtig hal lavet i træ hvor alle krybberne og barnevognene så stod. De sov altid middagslur efter frokost, og skulle gerne vågne inden klokken 14, hvis vi skulle nå at få dem alle sammen i tøjet og spise eftermiddagsmad, inden at deres forældre begyndte at hente dem. Hvis det så regnede om eftermiddagen, så var det stensikkert, at vi ikke nåede vores tidsplan, for regnvejr har altså samme afslappende effekt på små børn. De sov og sov og sov, og det var uden undtagelse hver gang, at det regnede. Lidt skægt 🙂

Ellers er der ikke så meget nyt under solen her. Jeg skal videre med dagens to do-liste, som i dag er LANG! En tur på posthuset for at hente en pakke og så glæder jeg mig til, at min hårdtarbejdende kæreste for en gangs skyld er tidligt hjemme fra arbejde. Og med tidligt mener jeg før 17. Hårdtarbejdende mand <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *