Her går det meget godt

mememeSom overskriften så fint antyder, så går det faktisk meget godt for tiden. Omend tempoet er noget højere end hvad godt er, og både mig og min kæreste løber lige rigeligt stærkt. Men med både fuldtidsjob og fuldtidsstudie, træning, spansk undervisning, to x sociale liv og studiejob for mit vedkommende, så er der altså lidt at se til.

Af samme årsag har bloggen her været nedprioriteret for en stund, men jeg er så småt ved at vende tilbage. Det er jo trods alt mit kreative frirum, og faktisk noget jeg savner i min hverdag. Tør dog ikke at love for meget, for december er bare den travleste (og dejligste) måned på året. Og med intet mindre end 7 julefrokoster, juleaften og diverse andre hygge-bage-jule arrangementer, så skal vi nok få rigeligt at se til er jeg sikker på.

Men det er dejligt, og især nu hvor vi var bortrejste hele december sidste år, så har vi besluttet os for at jule max igennem i år med alt hvad det indebærer. Vi skal plastre lejligheden til i rødt julepynt, bage julekager, lave juledekorationer, i jule Tivoli, spise julemad, se julekalender, give adventsgaver og have kalenderlys. Gal hvor jeg glæder mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *