Første uge i 2019

Så er den første uge af år 2019 gået og jeg synes at det er blevet tid til en lille status. Året er startet godt. Marc er på barsel, så vi er begge to hjemme og vi nyyyyder det. Vi har været på biblioteket, i svømmehallen, vi er startet i fitness igen og har været afsted 2 gange. Vi har gået ture, set film og i aften har jeg for første gang puttet vores søn uden at blive liggende ved ham. I de snart 10 måneder han har været hos os, er jeg gået i seng samtidig med ham hver aften. Og selvom det er mega hyggeligt og jeg virkelig nyder at sove i samme seng som ham, så trænger jeg også lidt til at have nogle friaftener nu. Især hvis jeg både skal kunne passe ham hjemme og passe et arbejde.

Så der er vi nu. Babyen sover sødt i sin vugge, jeg hygger med ting på computeren og Marc spiller playstation. Jeg er helt høj over at have en aften for mig selv og håber sådan at vi kan blive ved med at gøre det på denne måde. Når vi går i seng om en time eller to, så tager jeg min søn med over i sengen, og så sover han sammen med os resten af natten <3 En løsning jeg håber bliver ved med at fungere for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *