Ferieblues

Ferien er slut og hverdagen er for alvor i gang. Ikke så meget for mig, der er på barsel, og så alligevel. Selvom jeg går hjemme, så er jeg stadig lidt ferieblues-ramt. Ikke ligeså meget som jeg plejer og ikke i samme grad som Marc, der er tilbage på arbejde. Men alligevel. Det har sgu været en god ferie og det er ærgerligt at den allerede er slut.

Og selvom der for mit vedkommende ikke er noget vækkeur der ringer, nogen mødetid der skal overholdes, opgaver der skal løses eller chefer, der skal gøres tilfredse. Så er der jo altså en baby. En baby, der sætter vækkeuret, kræver hundredevis af opgaver løst og som oven i købet er den strengeste chef jeg nogensinde har haft. Uden undtagelse.

Så det var også rart med ferie for mig. Lidt flere hænder til at tage sig af chefen, lidt mere tid til alle de hyggelige ting og lidt mindre træthed fordi jeg fik mulighed for at sove længe. Flere gange endda.

Og så er det bare også lidt ekstra trist, at ferien allerede er slut, fordi den har været ekstra god i år. Først en uge på Kreta, så en uge i sommerhus med Marcs familie og så en uge hjemme. En helt perfekt kombination af udenlandske oplevelser, familiær hygge og afslapning derhjemme. Så er det altså lidt trist at vide, at der er et helt år til næste gang. Øv.

Heldigvis har vi mere ferie og flere rejser på programmet, og der er ikke engang en måned til den næste af slagsen. Wuhu! Turen går til Berlin og vi glæder os. Helt vildt! Utroligt som ferie altid kalder på mere ferie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *