I februar måned vil jeg…

februarI takt med at bloggen har været rimelig død det sidste stykke tid, så er en del af de tilbagevendende indlæg herinde gået fløjten. Men det skal være slut nu, og derfor er det også på tiden med et februar indlæg. En lille to-do liste med ting, som jeg gerne vil nå i februar. Tilføj gerne punkter fra din egen to-do liste, eller punkter som du synes skal tilføjes til min 🙂 Du kan se nogle af de tidligere lister fra september, oktober og november lige her, her og her.

+ Få lappet de huller der er i væggen i stuen efter et mislykket forsøg med en hylde, der ikke lige synes den skulle hænge der.
+ Træne minimum 3 gange om ugen. Det bliver nok det sværeste punkt det her, men det er så skønt når det er overstået.
+ Gå mange og lange ture ved vandet og i skoven.
+ Finde en passende gren, der kan bruges til mit nye tøjstativs-projekt i soveværelset – nu når jeg alligevel skal gå ture i skoven.
+ Gå til yoga minimum 1 gang om ugen. Det skulle være så sundt når nu man sidder meget foran en computer som jeg gør.
+ Slappe af og bruge tid på at forkæle mig selv.
+ Bruge mere tid sammen med de dejlige mennesker jeg har i mit liv. Hvad enten det er til en kop kaffe, en middag eller øl til den lyse morgen.
+ Udgive minimum 5 blogindlæg om ugen. Vil faktisk gerne på på 7, men jeg har efterhånden lært at starte i det små, så det gør jeg altså denne gang. Og så er der også noget om kvalitet fremfor kvantitet, right 😉

Har I nogen tilføjelser? Så kom endelig med dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *