Et anderledes indtryk af Bangkok

Efter at have besøgt Phetchaburi rejste vi til Bangkok igen. Jeg skriver igen, fordi at det jo var her, vores rejse startede for lidt over 40 dage siden. Dengang var vi ikke særligt begejstrede for byen, og faktisk var vi ret ærgerlige over, at vi skulle tilbage dertil. Hvis ikke det var fordi, at vi havde købt busbilletter fra Bangkok til Cambodja hjemmefra, i forbindelse med at få vores visum godkendt, så havde vi fundet en anden rute, så vi ikke var nødt til at komme tilbage til Bangkok.

Men denne gang var det altså noget helt andet end første gang. Det skyldtes nok at vi har vænnet os til varmen, de mange mennesker, den sindssyge trafik og de ekstremt grimme lugte, men vi følte os faktisk rigtig godt tilpas i Bangkok. Det hjalp nok også lidt på det, at vi kom lige fra Phetchaburi, hvor der ikke var så meget at lave, så vi var begge lidt rastløse og kedede os faktisk lidt. 

Det er sådan et luksus problem, men vi var måske en lille smule rejse-mættede. I hvert fald trængte vi sådan til at se noget nyt, så set i bagklogskabens klare lys var 45 dage i Thailand måske lige rigeligt at starte ud med. 30 dage havde nok været mere passende, men det ved vi så til en anden gang. 

Vi havde 3 dage i Bangkok inden at vi skulle videre til Cambodja. Dage som vi brugte på at se mere af byen, spise god mad i gadekøkkenerne og på at nyde, at der skete lidt mere omkring os. Vi var bl.a. på et besøg i Lebua skybar, hvilket var så fantastisk, at det fortjener sit helt eget indlæg med masser af billeder, så det får det på et senere tidspunkt. 

Vi er nu på et børnehjem i Cambodja, hvor internettet desværre ikke er særlig godt, og det er altså grunden til de få billeder i dette indlæg. Jeg lover at vi vender stærk tilbage med masser af billeder, så snart vi har en bedre internetforbindelse. Her er to styks af udsigten fra vores hotelværelse på 8. sal og et af Marc, der bader i hotellets pool. Enjoy! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *