Forårsfornemmelser

foraar

Off shoulder top – her | Kjole – her | Shorts – her | Neglelak – her |
Halskæde – her | Top – her | Solbriller – her | Jakke – her | Taske – her | Sandaler – her

Som jeg før har været inde på, så kalder nye årstider på nye ting til garderoben – en ganske udmærket undskyldning for at shoppe! Selv er jeg helt ekstatisk over det fine vejr, som vi har i øjeblikket, for jeg har glædet mig så meget til at sommeren kom. Især efter vores 3,5 måneders rejse til Asien. Det var altså en kold og kedelig fornøjelse at komme hjem til Danmark, kan jeg god fortælle jer.

Dette forår er jeg ret hooked på fine mønstre og lette stoffer. Jeg har før i tiden været rigtig god til udelukkende at hoppe i det ensfarvede tøj. Især sort, hvid og grå har været favoritter, og det er de i og for sig stadig. Nu tilsætter jeg bare oftere og oftere andre farver og mønstre. Jeg elsker mønstre, og de fine af slagsen på collagen her er ingen undtagelse. Både kjole og jakke er fra Esprit, og jeg ville elske at have begge dele i min garderobe.

Kjolen er jo perfekt til så godt som alle anledninger. Med bare ben, høje sko og stort hår til fest og med nylonstrømper, ballerinaer og håret i en knold til hverdag. Jakken her er jeg også virkelig begejstret for, og jeg tror faktisk, at det er lige den ting, der mangler i min garderobe, før at mit liv er fuldendt! (haha og dog – men den ville helt sikkert passe godt ind) Jeg ville style den med med en hvid top, denim shorts, en lang halskæde og sandaler – ligesom her på collagen. Når det igen bliver køligere i vejret, så vil jeg bruge den til en top og jeans eller udover en af mine mange sorte kjoler. Mulighederne er næsten uendelige og af samme årsag, så må jeg hellere smutte forbi en Esprit butik snarest og prøve den.

2 thoughts on “Forårsfornemmelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *